måndag 30 juli 2012

Jedward genomför signering i Jakobsbergs Centrum den 1:a augusti



Onsdagen den 1:a augusti landar den irländska brödraduon Jedward i Sverige. Klockan 17:00 kommer de möta sina fans i Jakobsbergs Centrum för en signering av nya albumet ”Young Love”. De kommer även genomföra ett kortare uppträdande där de framför nya albumtitulerade hitsingeln ”Young Love”, plus ytterligare en låt.

Den 2:a augusti kommer Jedward äntra Stockholm Prides scen för ett uppträdande under Schlagerpopkvällen.

Se deras hälsning till Sverige här:




Mer info HÄR

måndag 23 juli 2012

Ulrik i sommarlov

Nu sitter jag ghär och väntar på att Ulrik ska vara med i sommarlov. Kl 9 på svtb, missa inte det :).
Om ni är sådanahär sjusovare så kan ni ju kolla på det på SvtPlay! Kram kram!


fredag 20 juli 2012

Lika? Neee


Det finns många som säger att Ulrik Munther och Cody Simpson är lika. Det tycker inte jag. Jag har ingen koll på vem Cody Simpson är men så Googlade jag på honom och det enda jag gjorde var att skratta. Liksom kolla. Inte lika. Kolla den där Cody, nee!! Inte lika för fem öre. Bara samma hårfärg typ men aa. Nee. Vad tycker ni då?

onsdag 18 juli 2012

Jedward i Frida

Jag har varit på landet nu i en vecka, därför har jag inte bloggat så mycket. Men när jag var där köpte jag en Frida tidning för Jedward var med i den. Det var 8 sidigt utvik på dom!

På ena sidan Edward...
...Och på andra John :)

Intervju

Och Ulrik fick vara med på ett hörn också.



Jedward till Stockholm Pride



Jedward till Stockholm Pride
Fram med hårsprayet,  tvillingparet Jedward från Irland kommer till Stockholm Pride och uppträder på torsdagskvällen. Även Da Buzz, Eric Amarillo och Sonja Aldén är klara.
Jedward slog igenom stort efter att ha varit favoriter i Eurovision Song Contest 2011 med bidraget ”Lipstick”. Efter stora framgångar med ”Lipstick” och årets ”Waterline” har den irländska duon skapat hysteri varje gång de besökt Sverige. Nu kommer Eurovisionfavoriterna till Stockholm Prides schlager”pop”kväll den 2:a augusti.
Den klassiska schlagerkvällen har i år fått namnet Schagerpopkvällen vilket även öppnar upp för artister som inte medverkat i Melodifestivalen. Det är en av anledningarna till att exempelvis Eric Amarillo finns med i år. Amarillo hade förra året en stor sommarhit med ”Om sanningen ska fram”. Andra artister som är klara för schlagerpopkvällen är Da Buzz, Sonja Aldén, Andreas Lundstedt, Sebastian Karlsson, Star Pilots och Anniela.
- Schlagerpopkvällen kommer att bli helt fantastisk! Vi har väldigt bra kavalkad av artister i år och har många överraskningar kvar att bjuda Pridepubliken på, säger Alf Kjeller, festivalchef Stockholm Pride
Från Melodifestivalen 2012 kommer Mimi Oh, Maria Benhajji och Stockholm Syndrome tidigare kända som Love Generation. Även Mathias Holmgren, Eddie Razaz och Smith & Tell är klara för schlagerpopkvällen. Och sedan tidigare är det klart att Ivi Adamou, Ott Lepland, Amy Diamond, Linda Sundblad, Sean Banan, Jessica Folcker och Håkan Lidbo kommer att uppträda.


Källa

Ulrik på Facebook



Gooomorron gomorron!

I lördags lirade jag ju för Victoria o kompani på Öland vilket var roligt.
Vad som var om möjligt ännu roligare, eller snarare godare, var middagen. Vet inte riktigt vad det var, men gott var det,
och sent blev det...

Nu sitter jag i bussen igen tillsammans med turnésällskapet på väg mot Sunne.
Hann inte sova så där jättelänge i natt (eller någon av föregående nätter), så jag tänkte försöka få mig en blund efter detta ointressanta inlägg! Så att jag är 100% (!!!!) laddad till konserten.

Hörs och ses! =)
See Translation

tisdag 17 juli 2012

måndag 16 juli 2012

Jedward Twitcam


0.07:13 - Sa dom att dom skulle komma till Sverige i augusti?? 1 augusti, hörde inte riktigt.. hoppas dom sa det <3 <3 <3333333333333

söndag 15 juli 2012

Fanvideos

Här är lite fanvideos som några fan har gjort till Ulrik. Blir såå himla sugen på att göra en video till honom nu ;).

fredag 13 juli 2012

Ulrik sjunger på Victorias födelsedag

Imorgon fyller ju våran fina kronprinsessa Victoria 35 år. Ulrik kommer vara där och sjunga, det får ni inte missa. Imorgon Lördagen den 14 Juli kl. 21.00 i ettan. Missa INTE!!!
Grattis i förskott Victoria
Se trailern HÄÄR

torsdag 12 juli 2012

Ulrik on Twitter



Ulrik Munther ‏@muntherulrik
Love you too Konrad... pic.twitter.com/fYWFf2Ln
 Göm foto
 Svara  Retweeta  Favoritmarkera
 

onsdag 4 juli 2012