söndag 27 maj 2012

6. Hur jag (Tora) började gilla Ulrik Munther

Jag hörde honom i lilla mello och tyckte såklart att han var jätte bra. Jag kollade på lite covers på youtube som han hade gjort och så. Sedan gick det några år, så gjorde han covern på Lady Gagas låt born this way och jag tyckte att den var grym och lyssnade mycket på den och så. Sedan sommaren 2011 så var han med i många program tex. Sommarlov, Alsång på skansen, Lotta på Liseberg. Det var då som jag började gilla honom lika mycket som jag gör nu. Jag köpte hans skiva Ulrik Munther, kollade på hans hemsida VARGE dag, letade upp lite fakta om honom och så, hans skiva spelades 24/7 i mitt rum. I september 2011 så var han och sjöng i Kista Galleria på Blog Awards, då gick han 3 cm ifrån mig, WOW OH WOW! :)
Sedan har det bara rullat på eller vad man ska säga, haha! Han är BÄST!

Ulrik på Facebook!


Ulrik Munther · 65 335 gillar detta.
för 9 timmar sedan via mobil · 
  • Grattis Loreen!

onsdag 23 maj 2012

Asså varför

Såhär skriv dom i en recension från esc:

De irländska tomtenissarna gör en sämre repris av sitt förra nummer i tävlingen i fjol, "Lipstick". Tvillingarna kommer dela upp publiken i två läger. Vissa älskar dom. Vi andra vill slå dom på käften.

Asså snälla! Dom får väl tycka det om dom vill men varför ska dom skriva det. Kan dom inte skriva nått bra istället? Håller inte med om nått i den där texten. Dom är BÄST!


Vi älskar dom iaf ♥


Jäääääääääääääääy!!

Dom gick vidare till final! Asså dom var bäst. Men gud va nervöst det var när dom sa att dom hade gått vidare, dom blev uppropade sist! Här är deras underbara nummer -

Love

tisdag 22 maj 2012

Lite esc videor



Här är några videor från azerbaijan, om ni vill se flera så kan ni bara skiva Jedward EdzerbaiJohn på YouTube, så kommer det nog komma upp några till :)


Kram

Rösta, rösta, röstaaa!!!

Dom kommer ha startnummer 18 alltså sist.

Kram

måndag 21 maj 2012

Imorgon!

En dag kvar till eurovision!! Tror att det är kl 21.00 i svt, ni röstar väl, ellerhur!? ;)
Haha, gjorde det här för några dager sen i pizap. :)

Kram

onsdag 16 maj 2012

Omslaget till Young Love ♥

Gud va fint!! Så fina killar! ♥
Jag ska köpa skivan direkt när den kommer ut. Klart!

Big in Japan

Såg ni att Ulrik var i DN idag? Det stod att han skulle försöka göra sig känd i Japan. Han kommer ha med sig kameramen som ska filma honom. Så det blir en webb-serie som kommer ut på Svt Play i Höst! Ser verkligen fram emot att se den! Lyllo alla Japaner, haha..



söndag 13 maj 2012

Justin Bieber - Boyfriend (JEDWARD Cover)

Såå bra <3Vilka håller med mig om att John är bättre än Justin? <3 =D

Kram
Frida

tisdag 1 maj 2012

Asså det är något speciellt med den här låten! Innan jag hade hört den så var Ulrik som en helt vanlig kille för mig, en kille som skrev musik och som typ är flickidol.... Men när jag hörde Sticks and Stones var det första gången som jag tänkte: Åh, vilken härlig kille. Vilken röst han har asså!! Och nu tänker jag så varje dag. Får en speciell känsla när jag hör den här!

Ulrik på twitter


pic.twitter.com/4nenbomC